<> EMELIE SUNDBERG - Fredag, trädgårdspodd och knopplist
Jag började min dag här. I köket med en kopp kaffe och en grön smoothie. När jag hade fått iväg barnen til förskolan satte jag mig här igen med datorn. Men ganska snabbt blev jag lite rastlös och gick och hämtade en knopplist från sovrummet och satte upp här.
Den här knopplisten är från Granit och jag har betsat den mörk. Jag ville egentligen bara känna på känslan för jag ska göra en egen att ha här, en som går ända från väggen till fönsterkarmen. Det kommer att blir snyggare. Men det var fint att få upp något här och det blev genast mer ombonat.
The more the merrier gäller även saker på väggarna tycker jag och här ska fler saker få komma upp.
När klockan slog 14 begav jag mig till Linda Schilen, trädgårdsmästare känd från nyhetsmorgon bland annat. Idag skulle hon och jag spela in ett avsnitt till Inredningspodden med trädgårdstema och wow vilken härlig, duktig och kreativ människa den där Linda är. Lärde mig SÅ mycket och är nu så taggad på att börja gräva ner lite nya lökar och plantor här hemma.
Linda bor i ett underbart gammalt hus i Sundbyberg i Stockholm och hennes trädgård är som att komma in i Narnia eller nåt. Jag ville aldrig åka hem.
Men mer klokheter från Linda får ni höra nästa torsdag, när avsnittet släpps!
Hoppas ni kommer gilla det lika mycket som jag gjorde!
 
Ha nu en fin fredagkväll 
 
inredning, inredningspodden, knopplist, linda schilen, trädgård,

Kommentera

Publiceras ej