<> EMELIE SUNDBERG - Nu vare höst!
(null)
Och så var det helg igen. Tidigt på lördag morgon åkte Ola iväg på ett 40-årsfirande och kom inte hem förrän idag vid lunch. Jag och barnen var hemma i lördags och tog dagen lite som den kom. Vi hängde ute i parker i solen, drack kaffe och åt pannkakor. Tog ett långt bad i badkaret innan middag och avslutade dagen med lördagsmys i soffan.
 
Den här lilla godingen i världens gulligaste byxdress från Zara. Manchester är väl gulligt? Det i kombination med hängslen! Så sött att jag dör! Ett par varma strumpbyxor under så funkar det även nu när kylan börjar smyga sig på..
(null)
Fredagsbuketten köpte jag på torget i fredags. Jag köpte lite olika sorter blommor och kvistar och satte ihop buketten själv. Det är mysigt för då räcker det till lite fler små buketter att pytsa ut lite varstans i huset.
(null)
..och så har vi skördat plommon såklart. Vi har ett träd som fullkomligt dignar av friska goda plommon. I fredags tog barnen med varsin påse plommon till kompisarna på förskolan. Jag har inte riktigt haft ork att ta tag i att göra något annat med dem. Men vi äter dem rakt upp och ner och Charlie går under trädet och äter dem som ramlat ner på marken. Undrar hur hans mage mår, han äter dem med kärna och allt...
 
Nu ska jag jobba en liten stund, imorgon bitti tar jag ett tidigt tåg ner till Göteborg för att podda och  jag har lite att förbereda inför det.
 
Ha en fortsatt fin söndag!

4 kommentarer

Anonym

24 Sep 2019 19:15

Hej!
Undrar var du har fått tag på den fina vägg-kökshyllan (eller ifall det är två st)?

Med vänlig hälsning, Tobias

Anonym

24 Sep 2019 19:15

Hej!
Undrar var du har fått tag på den fina vägg-kökshyllan (eller ifall det är två st)?

Med vänlig hälsning, Tobias

Svar: Hej Tobias!
Jag vet faktiskt inte för just dem fanns här när vi flyttade in :(
Emelie Sundberg

Tobias

02 Oct 2019 21:44

Tack för svar :-)

Tobias

02 Oct 2019 21:44

Tack för svar :-)

Kommentera

Publiceras ej